Коронавірус на Володимиреччину привезли з Тинного. Хвора в лікарні (ОНОВЛЕНО)

7748 0

Ми у соцмережах:

Коронавірус на Володимиреччину привезли з Тинного. Хвора в лікарні (ОНОВЛЕНО)

Як ми повідомляли 2 квітня, в жінки 1992 року народження, яка проживає в одному із сіл на Застир'ї, у результаті проведеного ПЛР-дослідження виявили коронавірус. Це також підтвердили у Володимирецькій райдержадміністрації.

Нагадаємо, що у жінки підвищилася температура і з'явилися всі ознаки інфекційної вірусної недуги. Вона одразу поставила до відома свого сімейного лікаря. Попри те, що експрес-аналіз показав негативний результат на коронавірус, її відправили в інфекційне відділення Сарненської ЦРЛ. І недармаПЛР-дослідження показало позитивний результат.

Згодом виявилося, що жінка родом із села Тинне, що на Сарненщині, де нині найбільше хворих на COVID-19. У цьому ж селі проживала її хвора мати, яку жінка супроводжувала у Сарни в терапевтичне відділення, де невдовзі мати померла.

Ймовірно, у лікарні жінка й інфікувалася.

Після повернення на Володимиреччину у неї піднялася температура. Медики доправили пацієнтку у Сарни. Лабораторні дослідження підтвердили, що пацієнтка хвора на коронавірус. Нині вона отримує все необхідне лікування.

Як уточнюють читачі сайту Володимирець Сіті, на похороні жінка не була, оскільки перебувала в цей час дома на самоізоляції.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також