Грабіжники забрали пістолет в учасника АТО

1480 0

Ми у соцмережах:

Грабіжники забрали пістолет в учасника АТО

Відпочинок в одному із розважальних закладів Костополя, що на вулиці Проектовій, закінчився пограбуванням. Двоє молодиків відкрито заволоділи газовим пістолетом місцевого жителя, який є учасником АТО..

Між трьома відвідувачами диско-бару виник спочатку конфлікт, а потому бійка. Молодики завдали тілесні ушкодження 47-річному костопільчанину та забрали в нього газовий пістолет. Потерпілий одразу звернувся на спецлінію «102» та за медичною допомогою до лікарів.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що оперативники Костопільського відділу поліції встановили осіб, причетних до вчиненого кримінального правопорушення. Ними виявилися непрацюючі місцеві жителі 18-ти та 19-ти років. Молодший із них уже мав проблеми і потрапляв у поле зору правоохоронців за хуліганство. За фактом грабежу, поєднаного із насильством, розпочато досудове розслідування. Вирішується питання про повідомлення обом костопільчанинам про підозру. Санкція статті передбачає покарання на строк від чотирьох до шести років. Пістолет  "ПГШ-790", який зареєстрований, вилучений.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також