Костопільське підприємство «Свиспан Лімітед» – серед найкращих товаровиробників Рівненщини

2050 0

Ми у соцмережах:

 Костопільське підприємство «Свиспан Лімітед» – серед найкращих товаровиробників Рівненщини

Днями у Рівненській облдержадміністрації підвели підсумки регіонального конкурсу «Лідер якості Рівненщини-2016». Серед учасників – близько 150 різнопрофільних підприємств області, 40 з яких отримали відзнаки за високу якість виготовленої продукції та наданих послуг.

Зокрема, переможцем визнали деревообробне підприємство «Свиспан Лімітед» - у номінації «Товари виробничо-технічного призначення». сертифікат

Вже понад 14 років підприємство з іноземними інвестиціями працює у Костополі, виготовляючи високоякісні та екологічно безпечні деревостружкові та ламіновані плити, що використовують для виготовлення меблів, стінових панелей, елементів декору, у будівництві та інших сферах. За цей час компанія завоювала довіру мільйонів споживачів у всьому світі, а продукція торгової марки Swisspan by Sorbes добре відома у більшості країн Євросоюзу, зокрема Італії, Німеччині, Польщі, Швеції, Литві та ін. Page_00016

На сьогодні підприємство має найбільший вибір декорів меблевих плит в Україні, який налічує близько 250 зразків. Всі вони відповідають сучасним тенденціям в сфері виробництва меблів та дизайну інтер’єрів. Вручаючи диплом за високу якість продукції директору підприємства Юлії Федишин, заступник голови облдержадміністрації Ігор Тимошенко наголосив, що запорука розвитку та стабільності економіки нашої держави - це підтримка української промисловості. .

Серед підприємств, які з року в рік успішно розвиваються, створюють нові робочі місця, сплачують податки та випускають якісну продукцію - ТОВ «Свиспан Лімітед» . Основне завдання, яке стоїть перед підприємством сьогодні - забезпечити людей роботою, а український ринок – продукцією місцевого виробництва. Сьогодні Україна має всі можливості, щоби стати сильною, успішною та впливовою країною і розвиток української промисловості є цьому запорукою.

Текст розміщено на правах реклами.

DSC00178


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також