Кожен крок під пильним контролем: на Рівненщині завершилися спеціальні навчання поліцейських (відео)

599 0

Ми у соцмережах:

Кожен крок під пильним контролем: на Рівненщині завершилися спеціальні навчання поліцейських (відео)

У Головному управлінні Національної поліції в Рівненській області підбили підсумки організованих Національною поліцією тактичних тренувань поліцейських. Спільно з колегами правоохоронці Рівненщини проаналізували дії кожної служби та працівника.

Нагадаємо, за легендою на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що о 07:10 двоє невідомих осіб зі зброєю на вулиці Млинівській у Рівному скоїли розбійний напад на чоловіка та заволоділи його сумкою із 100 тисячами доларів США. Під час нападу потерпілого було поранено.

Невідкладно був розгорнутий ситуаційний центр на чолі із начальником Головного Управління Національної поліції в Рівненскій області Олексієм Камишанським. Для встановлення місця перебування нападників та їх затримання були залучені усі силові підрозділи МВС: поліцейські ГУНП та Рівненського РУП, патрульні поліцейські, військовослужбовці Нацгвардії, спецпідрозділи РПОП та КОРД.

Спецоперація завершилася близько 21 години: одного із умовних зловмисників вдалося затримати, інший — загинув. Крім того, під час штурму «травм зазнали» ще кілька спецпризначенців.

Під час робочої зустрічі учасники спецнавчань проаналізували дії кожного підрозділу: відзначили позитив, а також прорахунки відпрацювань.

Очільник поліції Рівненщини Олексій Камишанський подякував представникам Національної поліції за організовані навчання та зазначив, що незважаючи на хороші результати, іще є над чим працювати: «Адже умови, максимально наближені до реальних, дозволяють виявити прорахунки та в подальшому вдосконалити алгоритм дій кожного».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також