Краєзнавчим музеєм керуватиме Булига, Острог знову не підтримали

1910 0

Ми у соцмережах:

Микола Бендюк. Фото - Олександра Харвата.

Минулої п’ятниці конкурсна комісія з депутатів, посадовців та громадських активістів, яка обирає керівників обласних закладів культури, вирішувала, хто очолюватиме Рівненський обласний краєзнавчий музей та Державний історико-культурний заповідник Острога.

Конкурс на посади директорів у ці заклади відбувається вже вдруге. Попереднього разу комісія не підтримала жодного з кандидатів, зокрема і Олександра Булигу, який керував музеєм останні кілька років. На цей раз п.Булигу таки обрали директором знову.

Проте комісія не підтримала ні працівника заповідника Миколу Бендюка, ні колишнього керівника Сергія Кибкала на посаду директора заповідника в Острозі.

- Як на мою думку, Микола Бендюк – найфаховіший та найзнаніший на Рівненщині саме у музейній справі. А в недоліку адміністративного досвіду могли би допомагати якраз чиновники. Саме така співпраця була би ефективнішою у результаті. У нас багато говорять про покращення роботи, то чому б і не спробувати?написав опісля засідання Олександр Харват, відомий рівненський фотохудожник.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також