Краєзнавець презентує нову книгу

1252 0

Ми у соцмережах:

Краєзнавець презентує нову книгу

Презентація книги Олександра Намозова «Костопіль. Події, легенди, імена» відбудеться у Рівному 17 травня.

17 травня о 13.00 у «Світлиці» Рівненської обласної наукової бібліотеки відбудеться літетературна зустріч та презентація книги «Костопіль. Події, легенди, імена» історика, краєзнавця, письменника, журналіста Олександра Намозова з міста Костополя.

У творчому доробку письменника - 12  художніх та художньо-документальних видань, серед яких - «Стройбат», «Псевдо – Небезпечний», «Виконавець», «Знайти і знищити, «Костопіль. Місто над Замчиськом» (книга-переможець літературного конкурсу «Краща книга Рівненщини» в номінації «Краще поліграфічне видання»), «Критичні дні», «Чуже життя», «Вулиця троянд», «Жириновський. Повернення до витоків», «Життя, мов спалах», та ін.

Свою нову книгу «Костопіль. Події, легенди, імена», що вийшла цьогоріч, автор присвятив 235-й річниці з дня заснування рідного міста. У ній описана історія Костополя від часу його заснування у фотографіях, спогадах, документах. Використано матеріали з державних та приватних архівів України, Канади, Польщі, Нідерландів, Ізраїлю та особистого архіву автора. Світлини О. Світощука та С. Кундаса.

У програмі заходу:  презентація книги «Костопіль. Події, легенди, імена»;  обговорення художньо-документальних та художніх творів Олександра Намозова;  охочі зможуть придбати книги з автографом автора.

Запрошують усіх, хто цікавиться історією рідного краю.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також