Кравчука взяли під варту на 60 діб

1645 0

Ми у соцмережах:

Кравчука взяли під варту на 60 діб

У Рівному обрали запобіжний захід 25-річному Дмитру Кравчуку, якого підозрюють у вбивстві свого батька та бабусі, що сталося 3 квітня.

Цього ж дня поліцейські затримали підозрюваного. Він покинув місце вбивства та виїхав у м. Вараш, але був затриманий поліцейськими.

ЧaРiвне повідомляє, що  3 квітня у Володимирці, перебуваючи у приміщенні будинку, під час побутового конфлікту молодик умисно заподіяв численні удари не менше, ніж 9 кухонними ножами своїм рідним. Від отриманих травм батько та бабуся загинули на місці. Тіла загиблих виявила 53-річна мати підозрюваного, яка повернулася з роботи додому. 

Злочин відноситься до особливо тяжких та передбачає довічне позбавлення волі. Інший запобіжний захід, аніж тримання під вартою, може сприяти переховуванню підозрюваного від органів слідства, зазначав прокурор Данілей.

Прокурор просив застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, строком на 60 діб. Слідчий Олексій Білера: До цього можу додати, що він може впливати не тільки на одного свідка, а й на інших свідків, які проживають поруч із ним.

Захисник просив застосувати цілодобовий домашній арешт – за місцем вчинення злочину, утім, суддя Кристина Ореховська ухвалила взяти підозрюваного під варту.

 Читайте більше - Не хоче розповідати, чому зарізав тата та бабусю


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також