Кримчанин-військовик зробив коханій пропозицію в «Ладомирії»

780 0

Ми у соцмережах:

Кримчанин-військовик зробив коханій пропозицію в «Ладомирії»

Життєва історія нареченого Валерія не проста: чоловік - військовий, сам родом з Криму. Перебуваючи на Рівненщині на службі, познайомився з Русланою - художньою керівницею Рівненської обласної філармонії.

Спогади про зустріч з коханою переповідає сам:

- Ми познайомилися по-сучасному - в інтернеті. На перше побачення, як годиться, я прийшов з квітами. Вже тоді зрозумів, що закохався в Руслану. Довго не чекаючи, зізнався. Сказав, що нічого не чекаю у відповідь - просто хочу жити з почуттям любові до цієї жінки. Але Руслана відповіла почуттями взаємності. Тепер хочу, щоб вона йшла по життєвій дорозі разом зі мною.

Чоловік цікавиться етносом, тому хотів зробити пропозицію майбутній дружині у такому місці, яке б мало зв‘язок з історією. Валерію запропонували ідею відтворити українське сватання.

Отож, і сватів засилали, і пісню українську заспівали наші місцеві артистки, і благословення молоді отримали. Його кохана в результаті сказала: «ТАК!», розповідають на сторінці Ладомирія . 

Святковою кавою вони посмакували в «Аустерії». Але ж «легендою» для Руслани лишалася прогулянка етнопарком: тому, майбутні чоловік й дружина разом з іншими відвідувачами дізналися і про український побут та етновбрання кінця ХІХ століття -початку ХХ століття. А ще - зробили світлини на пам‘ять. Адже після короткого часу перебування разом з коханою Русланою захисник Валерій невдовзі повертається на службу.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також