Інгредієнти: тісто листкове дріжджове — 500 г; одне яйце куряче; дві груші, сир брі — 150 г; горіхи волоські — 50 г; мед — 2 ст. л.
Груші розріжте навпіл і видаліть серцевину. Кожну половинку наріжте вздовж тонкими скибочками. Сир брі наріжте брусочками. Ядра волоських горіхів подрібніть. Яйце збийте вінчиком. Листкове тісто розморозьте за кімнатної температури.
На присипану борошном робочу поверхню викладіть листкове тісто, розкачайте його злегка качалкою та наріжте на трикутники.
На кожен трикутник викладіть шматочок груші, сиру, посипте горіхами, полийте медом і скрутіть рулетиком.
Рулетики викладіть на деко, застелене пергаментом, і змастіть яйцем.
Випікайте в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 25 хвилин.





