Кучерук вийшов на трибуну, щоб агітувати проти колишньої депутатки

1783 0

Ми у соцмережах:

Олеся Ткачук повертається з трибуни

Голова фракції"Батьківщина" Микола Кучерук, як завжди, активний у сесійній залі. Він уже двічі виходив до трибуни, перший раз зазначаючи, що в області погана ситуація з питною водою у районах, а гроші витрачають на насоси для облводоканалу, а другий - закликаючи не голосувати за Олесю Ткачук.

Олеся Ткачук була депутаткою облради від Партії регіонів у минулому скликанні. Сьогодні вона претендувала на посаду директора комунального закладу "Група з централізованого господарського обслуговування навчальних закладів і установ освіти".

Микола Кучерук попросив не голосувати за п.Ткачук, бо вона не приходила на сесії облради під час Революції гідності та відмовилася, за його словами, співпрацювати з Народною радою, створеною під час Майдану. Мовляв, не можна забувати вчинків регіоналів.

Олеся Ткачук також вийшла до трибуни і попросила голосувати за неї, як за спеціаліста , а не колишнього депутата. Втім, пані Ткачук набрала тільки сім голосів.

Її конкурент, Гордій Гордійчук, який досі керував закладом, також не набрав достатньо голосів - лише 22, тож управління залишиться до наступної сесії без директора. Обласна рада оголошуватиме конкурс на посаду ще раз.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також