Куди зникають ревізори Муляренка?

1423 0

Ми у соцмережах:

Куди зникають ревізори Муляренка?

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко за останній рік замінив чотирьох начальників відділу внутрішнього аудиту, який перевіряє діяльність структурних підрозділів адміністрації та комунальних закладів облради.

До минулого року очолював відділ Тарас Мельник. Зокрема, після його перевірки звільнили Олександра Юзвака, директора центру з нарахування та здійснення соціальних виплат, який отримував у вісім разів більшу зарплату, аніж його підлеглі. Проте з посади п.Мельник пішов. До вересня відділом керувала, виконуючи обов'язки начальника, Наталія Осіпчук, але 11 вересня Олексій Муляренко своїм розпорядженням призначив нову в.о. — провідну спеціалістку відділу Лесю Дятлик. На посаді п.Дятлик протрималася тиждень. З 19 вересня виконує обов'язки начальника головна спеціалістка відділу Рита Бодак. Відповідно до розпорядження голови, на посаді буде, поки не призначать начальника. Під керівництвом Рити Бодак найближчим часом має пройти аудит загадкового комунального підприємства «Група з централізованого господарського обслуговування навчальних закладів і установ освіти». Чим займається підприємство, не скаже і добра частина депутатів облради. Свого часу дискутували, чи воно потрібне взагалі, проте виявилося, що тримає склади. Очолює підприємство Гордій Гордійчук, який свого часу був співвласником фірми «Укрбудмонтаж інжиніринг», що після Революції гідності почала активно вигравати тендери і яку пов'язують із Юрієм Приварським, першим заступником, якого Олексій Муляренко наразі намагається звільнити.

Пан Муляренко заміну начальників відділу аудиту називає прозорим процесом:

— Тарас Мельник перейшов працювати у НАБУ. Зарплата там вища. Наталія Осіпчук звільнилася за сімейними обставинами — змінила місце проживання. Пані Дятлик прийшла працювати у відділ з реєстру виборців, призначили її на посаду в.о., проте з'явився більш фаховий спеціаліст — Рита Бодак, яка працювала в аудитслужбі. Усе достатньо прозоро. Гучних результатів перевірок відділу, на жаль, останнім часом не було. Можливо, це пов'язано зі зміною керівників.

Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також