Купіть печиво у мами, щоб допомогти їй зібрати кошти на лікування сина

1107 0

Ми у соцмережах:

Купіть печиво у мами, щоб допомогти їй зібрати кошти на лікування сина

У Матвія Стрільчука з Дубна проблеми зі слухом лікарі запідозрили, коли хлопчику був рік. Тоді ж направили його на огляд у Рівне, пізніше - до столиці. У Києві дитині встановили діагноз — глухота.

Щоб повернути слух, потрібна імплантація. Операція коштує майже 30 тисяч євро. Таких коштів у родини немає. Щоб зібрати гроші, мама Матвія почала випікати печиво — його тепер купують всі, хто не байдужий.

Долучився до доброї справи й депутат обласної ради Володимир Ковальчук і звернувся до людей через свою сторінку у Фейсбуку, щоб інші також підтримали родину:

- Друзі, закликаю всіх вас допомогти маленькому хлопчикові, який обов’язково повинен почути цей світ! Матвійкові потрібне дороговартісне лікування, і його рідні роблять все, щоб зібрати потрібну суму коштів і повернути дитині слух. Матвійкова мама Оксана пропонує придбати печиво, щоб зібрати у скарбничку хлопчика кошти. Тож відгукніться на цей заклик і підтримайте цю родину! Я ж перерахував сьогодні цьому гарненькому малюкові 5 тисяч гривень і тепер чекаю на медове печиво. Купуйте й ви благодійне печиво або ж просто переказуйте посильні суми, щоб повернути слух Матвійкові! 

Допомогти Матвійку можна, перерахувавши кошти на банківські картки мами – Стрільчук Оксани Ананіївни: 5167 4901 4496 7107 (Ощадбанк), 5168 7573 4401 4909 (Приватбанк). Номер телефону пані Оксани - 095-053-3150.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також