Кутовий

1322 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Чемпіонат України з велоспорту серед юнаків та юніорок протягом п'яти днів тривав у Рівному та околицях. Змагалися 64 спортсмени та 6 спортсменок. У змаганні юніорок рівнянка Олена Маркевич (ДЮСШ №4) стала другою у загальному заліку.

Серед юнаків вихованець ДЮСШ №5 Юрій Бурченя став третім, а Олексій Купець (ДЮСШ "Колос") посів п'яте місце. У командному заліку чемпіоном стала збірна Донецької та Миколаївської областей. Згідно з календарем, цей чемпіонат мав проходити в Криму, втім, через агресію Росії його перенесли до Рівного.

Бейсболісти "Західного вогню" впевнено вийшли до півфіналу Кубка України. У себе на полі рівняни легко розібралися з одеським "Агроуніверситетом" — 22:0, 14:0. А от "Острозька академія" стадію чвертьфіналу не подолала, програвши у Кіровограді "Діаманту". Саме цей колектив буде черговим суперником "Західного вогню" у Кубку. Їхнє протистояння у Кіровограді відбудеться 4-5 жовтня.

Чотири медалі здобули представники Рівненщини у Фіналі Кубка України з боротьби самбо, що пройшов в Ужгороді. "Золото" в активі студента МЕГУ Тараса Ковтуна, "срібло" в Анастасії Лопуги, бронзові медалі у Вадима Бурчака та Катерини Бордюк-Сульжик.

Квасилівець Дмитро Довжик здобув бронзову медаль на юнацькому чемпіонаті України з боротьби самбо, що пройшов у Кривому Розі. Вихованець районної спортшколи "Колос" чотири сутички виграв і одну програв.

Юнацькі команди з Києва, Львова, Івано-Франківська та Ужгорода протягом трьох днів змагалися за призи від Сергія Ліщука у турнірі "Дружба". Зрештою перемогу серед дівчат здобули киянки, а серед юнаків — хлопці з Івано-Франківська. Рівненські дівчата та юнаки посіли, відповідно, друге та третє місця. Нагадаємо, що турнір "Дружба" відбувається у Рівному, починаючи з 1998 року.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також