Кутовий

1189 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Баскетболістки «Сузір'я-ОСДЮШОР» з поразки розпочали новий чемпіонат жіночої Суперліги. В Одесі рівнянки поступилися «Інтерхіму» — 46:77...

Найвлучнішою у нашій команді була Людмила Спиридонова, яка набрала 15 очок. Стартову домашню гру сезону рівненські баскетболістки проведуть найближчої суботи. Цього дня о 14.00 вони прийматимуть команду з Дніпра. Матч відбудеться в спорткомплексі ДЮСШ №4.

Бейсболісти «Західного вогню» не пробилися до фіналу Кубка України з бейсболу. У серії до двох перемог рівняни у себе на полі поступилися 1:2 віце-чемпіону України «Діаманту» з Кропивницького. Першу гру серії «Вогонь» програв — 3:7. Потім виграв — 4:2. А от вирішальна третя зустріч була за «Діамантом» — 25:2.

Футбольний клуб «Малинськ» зіграв унічию 1:1 у петропавлівській Борщагівці, що під Києвом, з командою «Чайка». Натомість оржівський «ОДЕК» у черговому турі чемпіонату України серед аматорів програв 0:1 лідеру групи 1 «Агробізнесу» з Волочиська. Нині у турнірній таблиці «Малинськ» — шостий, а «ОДЕК» — сьомий. Щоправда, в оржівців менше зіграно матчів.

Волейболістки «Регіни-МЕГУ» посіли четверте місце на міжнародному турнірі у Луцьку. Рівнянки по черзі програли білоруському «Комунальнику» — 1:3, запорізькій «Орбіті» — 2:3 та луцькій «Волині» — 0:3. Цей турнір для «Регіни» — один з етапів підготовки до нового чемпіонату Суперліги, що стартує 21 жовтня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також