Кутовий

1354 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

18-річний рівнянин Ілля Ковальов у парі з однолітком із Хмельницького Олегом Плотницьким виграв Суперкубок України з пляжного волейболу... МФК «Кардинал-Рівне» все ще не знає точно, в якій лізі гратиме — першій чи Екстралізі...

18-річний рівнянин Ілля Ковальов у парі з однолітком із Хмельницького Олегом Плотницьким виграв Суперкубок України з пляжного волейболу. Змагання проходили в Лазурному на Херсонщині за участю 12 чоловічих команд. У фіналі Ілля та Олег обіграли більш досвідчених Миколу Бабича Олександра Іойшера.

МФК «Кардинал-Рівне» все ще не знає точно, в якій лізі гратиме — першій чи Екстралізі. У клубі продовжують сподіватися на бюджетну підтримку. Попри невизначеність команда Сергія Піддубного вирушила на традиційний «Кубок Львівщини». В одній групі з рівнянами грають молодіжна збірна України, хмельницький «Спортлідер» та «Львів Юнайтед». В іншій групі змагаються «Енергія» (Львів), «Ураган» (Івано-Франківськ) та Княжий Ринок» (Львів). Вирішальні матчі на турнірі відбудуться 29 серпня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також