Квартири для рятувальників будуть готові у грудні. Будуватиме Шекель

2139 0

Ми у соцмережах:

Квартири для рятувальників будуть готові у грудні. Будуватиме Шекель

Головне управління Державної служби надзвичайних ситуацій на Рівненщині визначилося із фірмою, яка добудує незавершене депо на вулиці Князя Володимира,74, де на верхніх поверхах будуть квартири для рятувальників.

Участь у торгах на Prozorro взяли чотири компанії, проте трьом найдешевшим тендерний комітет відмовив, посилаючись на те, що їхні пропозиції не відповідають вимогам.

Перемогу віддали ПП «Вестінвестбуд», яке запропонувало добудувати депо за 12,7 млн грн (на 650 тис. грн дорожче за найдешевшого конкурента).

Належить підприємство Лесі Шекель. Свого часу воно активно вигравало тендери на Рівненщині, проте останніми роками кількість перемог суттєво зменшилася.

Зазначимо, що на добудову депо, яке було законсервовано у 90-х, кошти виділили і з державного, і з обласного бюджетів. На першому поверсі будівлі буде пожежна частина, а на чотирьох верхніх – квартири.

За 12,7 млн грн «Вестінвестбуд» має до 10 грудня цього року здати готові житлові приміщення. Рівненським рятувальникам обіцяно 44 квартири.

На завершення безпосередньо депо ГУ ДСНС проводитиме ще один тендер.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також