Легендарне «Лебедине озеро»

1837 0

Ми у соцмережах:

Легендарне «Лебедине озеро»

Легендарне «Лебедине озеро» у Рівному. Це не просто музична казка, а професійний балет світового рівня! Більше 40 артистів на сцені, детально пророблена хореографія і вокал, унікальні образи і декорації, світлові спецефекти і потужне звукове обладнання. Одна з найвідоміших робіт Петра Чайковського в об’єднанні з сучасним мистецтвом балету. Станьте частиною захоплюючої чарівної історії!

Ця культова історія протягом багатьох років і століть залишається однією з найактуальніших в репертуарі театрів усього світу. В її основі лежить давня німецька казка про молодого принца Зігфріда, полюбив принцесу з сусіднього королівства, Одетт. Але дівчина виявилася зачарована завдяки підступам злого чаклуна Ротбарта, і перетворилася в лебедя — тільки в відображенні місячного світла на воді вона може знову приймати людську подобу. Тільки щира любов, честь і відвага допоможуть принцу перемогти прокляття, щоб закохані знову опинилися разом! Вас чекає чудова європейська постановка у виконанні кращих українських акторів, музикантів і вокалістів.

У трьох актах балету чергуються реальні та фантастичні картини. Сюжет за мотивами стародавньої німецької легенди про прекрасну принцесу, перетворену на білого лебедя.

Лібрето Володимира Бегичева і Василя Гельцера.

Постановка 1995 року здійснена балетмейстером Анатолієм Шекерою
Хореографія Маріуса Петіпа, Лева Іванова, Олександра Горського, Федора Лопухова, Володимира Бурмейстера, Анатолія Шекери.

Квитки від 100 грн в касі Міського Будинку Культури та онлайн: rv.kontramarka.ua та kasa.in.ua


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також