Лікарку-офтальмолога покарали за шахрайство

2596 0

Ми у соцмережах:

Лікарку-офтальмолога покарали за шахрайство

Дубенський міськрайонний суд визнав достатніми зібрані у кримінальному провадженні докази для винесення обвинувального вироку стосовно лікаря-офтальмолога одного із комунальних закладів охорони здоров’я області.

У суді прокурором доведено факт незаконного одержання у травні 2018 року жінкою-лікарем неправомірної вигоди у сумі 800 гривень від жительки м. Дубна за сприяння в оформленні документів про надання її синові групи інвалідності.

Ще 5000 грн лікарка одержала від цієї ж громадянки для нібито передачі службовим особами лікарсько-консультаційної комісії за видачу ними відповідних висновків. Але одержані кошти працівниця медзакладу не мала наміру будь-кому передавати, натомість, переслідуючи мету незаконного збагачення, привласнила їх.

Дії зловмисниці працівники прокуратури Рівненської області та слідчі Головного управління Національної поліції в Рівненській області кваліфікували, як одержання працівником установи, який не є службовою особою, неправомірної вигоди,  підбурення та закінчений замах на надання неправомірної вигоди службовій особі та шахрайство.

Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомила, що Дубенським міськрайонним судом  у справі постановлено обвинувальний вирок та призначено обвинуваченій покарання за сукупністю злочинів - штраф в розмірі 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що нині становить 10200 гривень.



 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також