Лісівник натрапив на небезпечну знахідку

1727 0

Ми у соцмережах:

Лісівник натрапив на небезпечну знахідку

Хто залишив біля траси "Рівне-Луцьк" радіоактивне сміття - зараз встановлює поліція.

Сьогодні Радіо Трек отримав тривожну звістку про те, що поблизу траси Рівне -Луцьк біля "Скольмо"  в лісі невідомі викинули вантажівку небезпечних хімічних відходів. Ртутні лампи, жестяні коробки з написом «яд» та скляні флакони. З потеплінням існує реальна небезпека потрапляння яду у грунтові води.

Це сталось ще вчора. Про небезпечну знахідку у лісі рятувальників повідомив лісівник. Під час  обходу у лісі, у 39 кварталі лісництва (територія селищної ради Зоря), лісівник виявив велику кількість відпрацьованих люмінесцентних ламп, бочок  із рідиною невідомого походження та інші.

Керівник прес-служби ДСНС Рівненщини Дмитро Мельник факт небезпечної знахідки "РВ" підтвердив і додав , що зараз  місці події працюють поліцейські, намагачись встановити походження радіоактивних відходів та знайти того, хто викинув небезпечне сміття.

Ольга Ангелова з відділу комунікації поліції Рівненщини повідомила "РВ", що поліцейські забезпечують охорону місця події, щоб не допустити контакту людей та тварин з цими відходами, які можуть бути небезпечними.

Хто забере звідти цей непотріб, куди саме  і як швидко це зробить, поки що невідомо.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також