Логістична компанія та транспортні послуги - що це таке?

699 0

Ми у соцмережах:

Логістична компанія

Транспортні послуги являють собою комплекс завдань з організації транспортування вантажу з одного пункту в інший. У процесі вирішення таких завдань здійснюється також діяльність, спрямована на мінімізацію витрат і оптимізацію процесів вантажоперевезень. При цьому, з'являється реальна можливість знизити собівартість переміщення транспортом, і, відповідно, зменшити ціну товарів або продукції. З такими послугами допоможе логістична компанія ZAMMLER.

Головна мета функціонування логістичної компанії - вибудувати маршрут пересування транспорту з найбільшим скороченням можливих витрат і надати клієнтам максимально комфортні послуги. У зв'язку з такою постановкою мети можна виділити наступні завдання, які вирішуються спеціалізованою організацією з логістики:

1. Визначення найбільш раціонального виду транспорту, необхідного для перевезення вантажу.

2. Розробка маршруту слідування з урахуванням особливостей замовлення, завантаженості автомагістралей, виду транспортного засобу.

3. Встановлення точок здійснення вантажно-розвантажувальних робіт і місць тимчасового зберігання вантажу.

4. Розрахунок всіх витрат, які будуть понесені при транспортуванні переміщуваного майна.

Послуги в області логістики направлені на скорочення витрат підприємства. Для досягнення максимально можливого позитивного результату слід розібратися в тому, які види логістичних послуг надаються спеціалізованими компаніями.

Види логістичних послуг

Транспортні послуги можна розділити на наступні види:

• транспортні, пов'язані з побудовою маршруту слідування транспорту, його типів, встановленням оптимального часу переміщення вантажу;

• складські, спрямовані на визначення територій, де будуть складатися переміщувані вантажі, в тому числі встановлення розмірів приміщень, їх температурного режиму, наявність під'їзних шляхів;

• збутові, засновані на транспортуванні товарів до місця їх реалізації в чітко встановлені терміни поставки;

• закупівельні, пов'язані з доставкою сировини або матеріалів до місця їх переробки або використання у виробничому процесі.

Як правило, одна операція з транспортування вантажу передбачає кілька видів логістичних послуг, тісно взаємопов'язаних між собою. Наприклад, якщо компанії потрібна доставка вантажів по Україні при закупівлі сировини для виробництва, то виявляються такі види послуг:

• закупівельні послуги, коли визначається найбільш вигідний постачальник і умови придбання сировини;

• транспортні послуги, при яких розробляється оптимальний маршрут слідування;

• складські, якщо, наприклад, матеріали перевозяться декількома видами транспорту або на далекі відстані.

При замовленні логістичних послуг необхідно звертати увагу і на особливості, якими володіє дана сфера діяльності.

Особливості логістичних послуг

Можна виділити наступні особливості логістичних послуг:

• Вантажоперевезення можуть здійснюватися як одним, так і кількома видами транспорту, і цей момент залежить від дальності перевезення, маршруту слідування і типу вантажу.

• Маршрут прямування та особливості вантажоперевезень повинні розроблятися з метою мінімізації витрат, але, при цьому, не можна економити на безпеці руху і законності транспортування майна.

• Сувора опрацювання маршруту і визначення тимчасових витрат, щоб доставити вантаж в максимально короткі терміни і зберегти його якісні параметри і властивості.

• Націленість на задоволення потреб клієнтів і додаткове надання консультацій з питань організації грамотної транспортування вантажу.

«ZAMMLER» має великий досвід в сфері надання логістичних послуг, надаючи їх на високому рівні.

Фахівці організовують індивідуальний підхід до кожного клієнта, щоб повністю задовольнити його потреби.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також