Має хист до східних танців

1921 0

Ми у соцмережах:

Має хист до східних танців

Днями в Україну із Праги, де проходив чемпіонат Європи зі східних танців, повернулася рівнянка Катерина Велесик. Вона виборола перше місце у своїй віковій групі.

Мама дівчинки Олена Велесик розповідає, що талант до танцю помітила в дочки, коли та ще була зовсім маленькою:

— Катя — дуже пластична. Коли ми віддавали її у 5 років у школу східного танцю «Імпреза», вона вже вміла виконувати танець живота, який вивчила самостійно. Вона має до цього хист. Східними танцями дочка займається ось уже 8 років. Відвідує заняття тричі на тиждень. Але має й інші інтереси. Наприклад, малювання.

Юна рівнянка неодноразово отримувала призові місця на конкурсах в Україні, проте часто брати участь у змаганнях їй не дозволяє фінансовий стан сім’ї. Адже щоразу це витрати самих учасниць.

Тренер дівчинки з «Імпрези» Анна Лудова розповіла, що чемпіонат Європи — перший конкурс великого масштабу, в якому вона взяла участь:

— Катерина виступила в категорії «Шоу белі данс. Початківці». У неї було дві конкурентки, одна з яких старша за неї на три роки і дуже добре підготовлена. Тож призове перше місце моєї учениці стало для нас приємною несподіванкою. Перемога була справді виборена, адже тільки від України в чемпіонаті брало участь близько 70 танцівниць. Загалом же було заявлено 8 країн.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також