«Маяк» виграв регулярний чемпіонат АБЛ

855 0

Ми у соцмережах:

«Маяк» виграв регулярний чемпіонат АБЛ

У заключному турі регулярного чемпіонату Аматорської баскетбольної ліги Рівненщини сарненський «Маяк» розгромив команду «РЗВА» — 107:76. Відтак, зазнавши у 16 матчах лише однієї поразки, сарненці пішли першими на проміжний фініш. Попереду у восьми найкращих команд АБЛ (усього змагалося дев'ять) стадія плей-офф.

Маяк баскет Микола Білоус, граючий тренер «Маяка»:

— Оскільки посіли перше місце, то вважаю наш виступ в регулярному чемпіонаті позитивним. Для мене, як тренера, важливо було знайти порозуміння з гравцями, примусити їх до самовіддачі. Думаю, з цим я впорався. Попереду плей-офф. Напевно, головним нашим суперником буде луцький «Волиньбаскет» — молода, організована команда, перемога над якою далась нам дуже складно.
Ігор Труш, головний суддя змагань:
— Регулярний чемпіонат пройшов на високому рівні, були і напружені матчі, і сенсаційні результати. Думаю, усі команди залишилися задоволені. Справжнім відкриттям став «Волиньбаскет», який продемонстрував справжній чоловічий баскетбол. Вже наступного тижня у нас стартують ігри плей-офф. Команди змагатимуться до двох перемог. На першому етапі: перша зіграє з восьмою, друга з сьомою і так далі. В наступному раунді команди теж гратимуть до двох виграшів. А от фінал складатиметься з одного поєдинку. Вирішальний матч попередньо плануємо на 28 квітня. Хочемо завершити турнір до Великодня, бо після свята баскетболістам вже складно буде грати.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також