Мажора Бузинарського, який погрожував вбити журналістку, знайшли і взяли під варту

2971 0

Ми у соцмережах:

Мажора Бузинарського, який погрожував вбити журналістку,  знайшли і взяли під варту

Суд обрав запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави 30-річному рівнянину Андрію Бузинарському за фактом погрози насильством щодо журналістки Інни Білецької у зв’язку із здійсненням нею законної професійної діяльності (ч. 1 ст. 345-1 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, що Андрій Бузинарський, який перебував під домашнім арештом по справі за фактом збуту наркотиків, в серпні 2018 року потрапив у ДТП у стані алкогольного сп’яніння. Коли на місце події приїхала журналістка місцевої телерадіокомпанії Інна Білецька – підозрюваний, коментуючи ДТП, висловив погрози насильством та смертю жінці та її родині.

Пізніше чоловік був оголошений у розшук, оскільки його місцезнаходження не було встановлено. Сьомого вересня  рівнянина затримали і вже наступного дня слідчим суддею йому обрано запобіжний захід, повідомляє Рівненська окружна прокуратура.

Оперативники Рівненського районного управління поліції уточнили, що затримали чоловіка біля будинку за місцем проживання.

Досудове розслідування проводять слідчі Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років. 

Нагадаємо, що Андрія Бузинарського у Рівному називали мажором. Він є сином Михайла Бузинарського,  соратника опального політика та кума президента Росії Владіміра Путіна - Віктора Медведчука. Бузинарський-старший був членом партії «Опозиційна платформа "За життя"» та головою її рівненського осередку. У 2020 році він балотувався до Рівненської обласної ради, але не пройшов. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також