Медичний скандал у Рокитному: райрада просуває «некомпетентного» претендента

7539 0

Ми у соцмережах:

Ірина Барановська праворуч

Керівництво Рокитнівської районної ради діє з грубими порушенням під час вибору гендиректора «Рокитнівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги». Про це у скарзі на ім’я голови Рівненської ОДА Віталія Коваля поскаржилася один з претендентів Людмила Богданець. За її словами, на цю вакантну посаду «просувають молодого спеціаліста Ірину Барановську, яка має стаж роботи лише один рік».

- Ця кандидатура взагалі не відповідає вимогам конкурсу, адже не має достатньої медичної кваліфікації та фахового рівня. Лобіювання «старою» владою «свого» претендента на посаду керівника медицини району створює прямий ризик для здоров’я населення і зриває втілення нової державної політики поліпшення якості медичних послуг, — зазначила Людмила Богданець.

Людмила Богданець, яка останні п’ять років працює в центрі ПМСД заступником головного лікаря, закликає керівника області втрутитися в ситуацію та зняти некваліфікованого претендента з конкурсу. Адже Ірина Барановська медичну кар’єру розпочала в серпні 2018 року, коли прийнята лікарем сімейної практики в амбулаторію с. Остки. І дивним чином через три місяці стала в.о. головного лікаря районного центру ПМСД.

Завтра об 11 годині в приміщення Рокитнівської районної ради має відбутися засідання конкурсної комісії, де заслухають програми претендентів. Попереднє засідання комісії 3 жовтня не відбулося, адже не зібрався кворум — прибули лише 3 представника комісії з десяти.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також