Медики здобули перемогу двічі

1284 0

Ми у соцмережах:

Медики здобули перемогу двічі

Бригада екстреної медичної допомоги з Рівненщини взяла участь «Черкаських медичних ралі — 2018»

Сорок бригад екстреної медичної допомоги з України, Литви та Польщі боролися за звання кращих у Всеукраїнських змаганнях за міжнародною участю «Черкаські медичні ралі — 2018». Рівненщину ж у черговому етапі змагань представила команда обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Медики взяли участь у науково-практичній конференції з актуальних питань екстреної медичної допомоги та майстер-класах з реанімації, педіатрії, травматології та гострої серцево-судинної патології.

Фаховість та вміння медиків оцінювали судді і експерти з екстреної та військової медицини України, Литви, США та Ізраїлю, за міжнародними протоколами у чотирнадцяти конкурсних завданнях. Бригади відпрацьовували клінічні випадки з реального життя, працювали самостійно, а також з працівниками поліції та ДСНС. Кожна команда мала змогу проекзаменувати свої знання щодо виконання клінічних протоколів надання медичної допомоги при невідкладних станах, надзвичайних ситуаціях та інцидентах із великою кількістю постраждалих.

Команда з Рівненщини отримала перемогу у двох конкурсах: «Мультиплекс – 2 ( emergency department )» – робота у відділенні невідкладної допомоги та «Джокер» - надання допомоги постраждалим із масивними кровотечами, повідомляє прес-служба обласної ради.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також