Мешканців Рівненщини запрошують перевірити правові знання

1073 2

Ми у соцмережах:

Мешканців Рівненщини запрошують перевірити правові знання

«Всеукраїнський правовий диктант» відбудеться у Рівному у середу, 25 квітня. Захід організовує Експертна юридична служба за підтримки Міністерства юстиції України в рамках правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!». Правовий диктант буде одночасно проходити у 24-х областях України.

Це унікальний проект, призначення якого дослідити рівень правової грамотності громадян України, які представляють різні вікові групи. Проект дає можливість кожному, хто бажає, пройти тестування та отримати результати своїх індивідуальних знань в області права, – розповідає координатор проекту «Всеукраїнський правовий диктант» у Рівненській області Лілія Пелехата.

Кожен громадянин зможе перевірити свій рівень правової грамотності з п’яти публічних галузей права: сфери фінансів, здоров’я, безпеки, соціальної та особистої.

За підсумками проекту будуть сформовані пропозиції для державних органів влади, що дадуть можливість суттєво підвищити рівень правової грамотності громадян України.

У Рівному проект підтримали такі відомі діячі, як начальник патрульної поліції Рівного Serhii Merchuk, депутат Рівненської міської ради Олександр Курсик, співачка Христина Панасюк, директор Рівненського ЦНАПу Юлія Шигорева.

Проект реалізується за інформаційної підтримки ТРК "Ритм" та за сприяння Рівненського інституту Київського університету права.

Дата проведення: 25 квітня 2018 року
Місце проведення: Рівненський інститут Київського університету права (м. Рівне, вул. Короленка, 5).
Реєстрація учасників: http://vpd.in.ua/ 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також