Мічуда шукає роботу, бо ДАБІ ліквідували

1015 0

Ми у соцмережах:

Ігор Мічуда

Головний будівельний інспектор Рівненщини Ігор Мічуда уже зібрав свої речі та покинув кабінет, який знаходився у будівлі на вулиці 16 Липня. Адже у минулу п’ятницю отримав офіційне повідомлення, що структури, яку він очолював, більше не існує.

Ігор Мічуда, колишній очільник ДАБІ у Рівненській області:

— Про майбутні скорочення нас повідомили ще 27 березня минулого року, а перед тим, 19 березня, забрали повноваження проводити перевірки будівництв. На мою думку, це було зроблено передчасно, адже тоді на будівельному ринку створився хаос. Загалом, останні тижні у нас щоп’ятниці приходили накази про звільнення. Відомо, що усіх колишніх працівників мають скоротити. Цим завершиться перший крок реорганізації ДАБІ. Після цього на базі ДАБІ створять нову структуру — Державну інспекцію архітектури та містобудування.

Щодо мого майбутнього, то я поки узяв паузу. Хочу два тижні відпочити та подумати. Скажу, що після оприлюднення інформації про моє звільнення, мені прийшла маса пропозицій щодо роботи. Йдеться як і про повернення у бізнес, так і про державну службу. Оскільки я маю великий досвід у різних сферах діяльності, то оберу ту пропозицію, де моя робота буде добре оплачуватися.

Богдан СЛОНЕЦЬ.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також