Микола КУЧЕРУК: «Народжується нове суспільство»

3337 0

Ми у соцмережах:

<b>Микола КУЧЕРУК:</b> «Народжується нове суспільство»

Останні події в нашій державі засвідчили про народження нового суспільства. Багато хто стверджував, що для цього повинна пройти зміна кількох поколінь українців після розпаду Радянського Союзу. Нам вистачило зміни одного покоління. Кого передусім вбивали снайпери? Молодь, справжній цвіт нації, школярів, студентів, тих, які не знали рабського запаху повітря. Ті, хто віддавали наказ стріляти, знали, що нове покоління українців звикло жити у свободі, керуватися власними чеснотами й ніколи не стануть на коліна перед новоявленими диктаторами.

Їх саможертовність стала запорукою того, що нова українська держава народилася. Наша з вами свобода окроплена кров’ю справжніх героїв. Олександр Храпаченко, Валерій Опанасюк, Георгій Аратунян, Іван Городнюк та десятки інших з Небесної сотні навіки залишаться в пам’яті українського народу. Вони подарували нам надію на краще життя, віру в те, що Україна нарешті має майбутнє. Нині Україна готується відзначити 200-річчя від дня народження українського генія Тараса Шевченка. І наче подарунком до цього ювілею стало звільнення нашої держави від внутрішнього ворога — кримінально-бандитського режиму Януковича. Втім Україна нині опинилася на порозі ще більш страшніших подій. Небажання Президента Росії Володимира Путіна мати у сусідах вільну країну з вільними людьми, спонукало його вдатися до військових провокацій для початку воєнного конфлікту. Що з цього вийшло ви всі знаєте. Весь світ повстав на захист суверенної держави Україна, а наші військові демонструють під дулами ворожих автоматів вірність присязі та українському народу. Путіну не вдалося залякати нас, а навпаки — всі громадяни України різних національностей повстали проти спільного ворога. За два дні близько мільйона наших громадян лише на сході та центрі України прийшли до військкоматів і заявили про свою готовність відстоювати незалежність країни та цілісність наших кордонів зі зброєю в руках. Ще Тарас Шевченко передбачав і боявся, що російські самодержці присплять національну свідомість українців і викоренять бодай натяки на можливість існування самостійної української держави.

...Як Україну злії люде Присплять, лукаві, ї в огні Її, окраденую, збудять...
На щастя ми всі прокинулися, ми не проспали агресію Путіна. І тепер нас ніхто не обмане, не обкраде. Україна прокинулася абсолютно новою державою. І в цієї країни майбутнє є.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також