Мільйонери розповіли, як заробили капітали до 30 років

1690 0

Ми у соцмережах:

Мільйонери розповіли, як заробили капітали до 30 років

В Україні мільйонерами до 30 років стають кліпмейкери, дизайнери та гравці в покер. Свої перші мільйони вони заробили цілком самостійно, бо народилися в століття цифрових технологій.

Наприклад, Євген Тимохін — відомий кліпмейкер, працює з зірками першого ешелону. Але ім'я його стало відомим після зйомок кліпу для гурту "Козаки". Тепер його гонорари зашкалюють. "Якщо ми говоримо про гонорар, то 10 тисяч доларів коштую я, все інше — це робота, а бюджет може бути і 50, і 100, і 200 тисяч", — розповів Тимохін.

Інший багач — дизайнер Володимир Подолян вже давно працює за кордоном. Його одяг продається в Британії та Японії, і успіхами дизайнер не хвалиться. "Я ніколи не користуюся іменами людей, з якими я спілкуюся і хто носить мій одяг, не хочу, щоб мій бренд асоціювався з кимсь... Якщо хтось носить і каже — це прекрасно, але я про це не говорю", — каже дизайнер. Мільйонер Євген Качалов свої мільйони отримує, граючи в карти. "Максимальний виграш був через п'ять років після того, як я почав грати в покер, — 2,5 мільйона доларів. Потім виграв у 2011 році, півтора мільйона. Покер — це моя робота і моя любов", — розповів хлопець.

А ось тандем айтішників Петро Бондаревський та Іван Абламський підкорили своїм винаходом компанію Apple. "Apple нам ще запропонує близько одного мільярда доларів, а поки що ми отримали інвестиції від фонду AVentures — 400 тисяч на розвиток проекту", — повідомили вони.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також