«Міс Ганьба» із Костополя

21173 0

Ми у соцмережах:

«Міс Ганьба» із Костополя

Катерина Калиняк, професійна "красуня" з Костополя, услід за Олександром Музичком зганьбила нашу область. Світ дізнався, що окрім "героїв" приміських генделиків, які створюють картинку для наскрізь брехливого російського телебачення, у нас є ще й "красуні", готові під час війни вихилятися перед загарбниками у напівголому вигляді. Після того, як "подвиг" Катерини Калиняк, яка взяла приз на "конкурсі краси" у загарбаному Севастополі, а потім раділа "успіху" в камеру російського ТБ, викликав загальне обурення українців, трудівниця талії та бюсту з Костополя не знайшла нічого кращого, ніж заявити, що вона у Севастополі "боролася за мир"...

І це ще не все. 23-річна костопільчанка збирається продовжити "боротьбу за мир", поїхавши у вересні на конкурс "Россійская красавіца-2014". Взагалі Катерина Калиняк називає себе "інформаційним аналітиком". Тепер, виявляється, така "робота" називається саме так. Власне, до самої, з дозволу сказати, "красуні" особливих запитань немає. Є запитання до численних "модельних агентств", які вже другий десяток років готують у Рівному професійних... "інформаційних аналітиків", яким все одно, де і перед ким крутити своїми професійно підготовленими модельними сідницями — аби гроші платили. Навряд чи є сенс говорити з цими "аналітиками" про патріотизм. Про те, що у той час, як вони дефілювали перед російськими загарбниками, їхні земляки йшли у бій і гинули від куль тих самих загарбників. Про це варто запитати у керівників "модельних агентств", яким все одно, коли і кому постачати своїх "інформаційних аналітиків".

Заявки на конкурс "Перлина Чорного моря-2014" приймали у червні. Організовувало його севастопольське модельне агентство "Марія". Катерину Калиняк на конкурс запросили за квотою київського модельного агентства "Мерлін медіа". Окрім костопільчанки, з континентальної України на конкурсі були ще дівчата з Житомира, Києва, Маріуполя та Запоріжжя. Загалом же учасниць було 15 — ще з Уфи, Набережних Човнів, Ростова-на-Дону, Севастополя та деяких інших міст Росії. Дівчата перед фіналом конкурсу купалися у морі, робили фотосесії, дефілювали у купальниках і сукнях — все як у звичайних конкурсах краси. Втім, кримчани вирішили внести свою "родзинку" — випустили дівчат на сценах у кофтинах із фото "зелених чоловічків" і написом "Вежлівиє люди", бо ж конкурс проводили до Дня військово-морських сил. Українки, щоправда, на сцену в такому вбранні відмовилися виходити і натягли "морячки". Катерина Калиняк здобула титул "Перша віце-міс" та "міс Вілла Перлина" (це вже спеціальний титул відпочинкового комплексу). Опісля конкурсу дівчина щедро роздавала коментарі, і російські та кримські медіа передрукували її слова: "Коли я повідомила, що їду в Крим, мама сказала, що там неспокійно в дорозі. Я відповіла, якщо хочу займатися модельним бізнесом, то повинна поїхати. Я не вважаю, що ситуація з Кримом — це серйозна проблема. Якщо людина думає про негатив, вона притягує негатив, а я на позитиві й зі мною все гаразд". Згодом Катерині довелося давати інші коментарі, бо ж після новини про її участь у кримському конкурсі краси земляки у соціальних мережах закидали її обуреними словами. На своє виправдання 23-річна "перша віце-міс" відповідала, що говорила в Криму українською, на сцену з "вєжлівимі людьми" не вийшла, а в Крим поїхала лише заради миру... Опісля цього на Катерину ще більше посипалися образи, тож дівчина вирішила взагалі не давати жодних коментарів. На конкурс краси у Криму Катерина Калиняк потрапила як переможниця конкурсу краси "Міс Рівненщина" ще 2011 року. На цьому список титулів учениці модельного агентства "Панна" не завершується. Вона ще й перша віце-міс російського конкурсу краси "Россійская красавіца-2014". Фінал конкурсу відбудеться цієї осені, зараз лише визначили півфіналісток, серед яких фото костопільчанки стоїть першим на офіційному сайті конкурсу. Катерина Калиняк, за інформацією російських медіа, на конкурсі краси представлялася як інформаційний аналітик. На її сторінці у Facebook зазначено, що раніше вона працювала товарознавцем в "Автолюкс-Костопіль", а коли виграла рівненський конкурс краси у 2011 році, була студенткою "документознавства та інформаційної діяльності" Європейського університету у Києві.

Сергій ТКАЧЕНКО


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також