Міська влада відхрестилася від гниючих лавок на «Чайці»

1673 2

Ми у соцмережах:

Міська влада відхрестилася від гниючих лавок на «Чайці»

У Рівному на автовокзалі «Чайка» дерев’яні лавки цілу зиму стоять під кучугурами снігу – ніхто їх не чистить. В результаті дерево згнило. Рівняни обурилися такому стану справ, проте міська влада розводить руками – лавки місту не належать.

 Зокрема, рівняни поскаржилися на стан лавок в групі «Рівне\Ровно» в соцмережі. У скарзі зазначалося, що за станом лавок ніхто не слідкує, вони просто гниють під снігом. Автор публікації вбачав у цьому вину міського голови Рівного Володимира Хомка. Щоправда, згодом публікація була видалена.

«Чайка - це приватний автовокзал для сільських маршруток. До чого там мер? А хтось дійсно прочитає... буде нарікати і наплодить 40 таких же коментарів… Нема контролю. Це не оренда. Приватна власність. Територія колишнього молокозаводу. На совісті власника», - пояснив ситуацію з лавками помічник міського голови Олександр Джигирей.

«А послуги вони надають усьому місту, відповідно, якість послуг контролюється містом. Згнилі лавочки, кучугури брудного снігу - це все неналежна якість надання послуг. Місто може відібрати ліцензію. Це те, що на дану хвилину у голову прийшло, а ще має бути купа варіантів. Але лише за наявності бажання з цим розбиратися», - заперечила рівнянка Ольга Віюк.

«Місто не дає ліцензій і не забирає. Там немає міських маршруток. Покажіть клас - займіться цим. Хоча б в обласне управління транспорту напишіть звернення», - знову ж таки зауважив Олександр Джигирей.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також