"Місто мрій" проходитиме в "Україні"

1528 0

Ми у соцмережах:

У Рівному відбудеться міжнародний кінофестиваль "Місто мрій".

Три сотні робіт із сорока країн світу отримали організатори цьогорічного Третього рівненського міжнародного кінофестивалю "Місто мрій".

Це повний та короткий метр – ігрове, студійне, документальне, анімаційне кіно та музичне відео. Журі фестивалю у конкурсних програмах "міжнародне кіно" та "Національне кіно" – вже відібрало сімдесят найкращих картин, які і побачать рівняни у кінопалаці "Україна" з 25-го по 29-те вересня. Новинкою цьогорічного кінофестивалю стануть майстер-класи та клуби дискусій для усіх бажаючих.

 А також – конкурс "Зніми фільм за три дні". По завершенню фестивалю його організатори збираються здійснити турне з кращими фільмами містами та селами Рівненської області.

– Як і в перших двох сезонах, програма складається з двох основних конкурсних програм. Міжнародної і національної. В обох є повний і короткий метр, які представлені ігровим, документальним, анімаційним та студентським кіно. Є також позаконкурсна програма, – розповів співорганізатор кінофестивалю "Місто мрій" Віктор Булига UA:Рівне.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також