Місту над Замчиськом – 235 років

1431 0

Ми у соцмережах:

Місту над Замчиськом – 235 років

Сьогодні мешканці міста Костополя святкують 235 річницю з дня заснування.

Костопіль нині відомий в Україні та близькому зарубіжжі як місто лісівників та деревообробників, скловиробників та спеціалістів з обробки каменю, працівників харчової промисловості. Це місто з розвиненою інфраструктурою, сферою соціальних послуг та приватного бізнесу. Костопіль є учасником міжнародних проектів з питань культурного обміну, діяльності комунальної сфери, партнером з містами-побратимами з Євросоюзу. 

Ранок Дня міста Костопіль розпочався сьогодні з традиційних Богослужінь у всіх храмах.  Упродовж дня дня на майдані Шевченка лунатимуть концерти, там вже діють виставки та домашній зоопарк. Втсановили навіть водяну рамку для тих, хто бажає охолодитись у спекотний день.

Усі бажаючі сьогодні зможуть піднятися у небо на повітряній кулі. Концерт за участі поп-зірок триватиме до 23 години. На головній сцені міста виступатиме співачка Lama, Роман Скорпіон, «Дуліби», «Mentions», «Співаки» та спеціальні гості з Польщі «Swiateczna kapella». Завершиться свято святковим феєрверком о 23-й год. 30 хв.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також