Митниця дала бюджету 534,4 млн гривень

1136 0

Ми у соцмережах:

Митниця дала бюджету 534,4 млн гривень

У серпні цього року Рівненська митниця поповнила державний бюджет на 534,4 мільйонів гривень 117,7% доведеного показника.

А це на 148,3 млн. грн., або на 38,4%, більше, ніж у аналогічному періоді минулого року. Про це повідомив в.о. начальника Рівненської митниці ДФС Іван Іванов.

-  За серпень бюджет додатково отримав 80,4 мільйонів гривень. Такого результату, зокрема, вдалось досягнути завдяки вжитим митницею заходам, які направлені на прискорення здійснення митних формальностей та адміністрування митних платежів, залученню нових суб’єктів зовнішньо-економічної діяльності та розширенню асортименту товарів, які ми поєднали з контролем бази оподаткування товарів та застосуванням мит і преференцій, - прокоментував Іванов.

Основними бюджетоформуючими товарами у серпні 2018 року були: обладнання для НАЕК «Енергоатом», транспортні засоби, добрива мінеральні, інше обладнання для виробничих підприємств, нитки, тканини, пряжа, що обґрунтовано об’єктивними факторами, насамперед пов’язаними із оптимізацією логістики, географічним розташуванням фактичних отримувачів та особливостями їх господарської діяльності, зокрема, наявністю виробничих потужностей та складських площ, митних складів відкритого типу, повідомляє Рівненська митниця ДФС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також