Молитимуться за єдину Помісну Православну Церкву в Україні

1089 0

Ми у соцмережах:

Молитимуться за єдину Помісну Православну Церкву в Україні

Третього червня у Рівному молитимуться за єдину Помісну Православну Церкву в Україні.

Спільний молебень за створення в Україні єдиної Помісної Православної Церкви відбудеться у Рівному на майдані Незалежності. Початок - о 16 годині.

Участь у спільному молебні візьмуть священики Рівненської єпархії Української православної церкви Київського патріархату на чолі з архієпископом Рівненським і Острозьким Іларіоном, вихованці недільних шкіл, громадськість.  На присутніх чекають виступи вихованців недільних шкіл міста, які читатимуть вірші на релігійну тематику, та тематична акція “Єдина церква”, під час якої присутні викладуть свічками символічний надпис.

Мета заходу — привернути увагу рівнян до необхідності створення єдиної Помісної Православної Церкви в Україні, об’єднати людей навколо цієї цілі та популяризувати ідею її визнання Вселенським патріархом. Таким чином рівняни разом із тисячасм українців у різних куточках країни покажуть свою підтримку визнанню Помісної Православної Церкви в Україні.

Проходить захід із благословення Архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона. Організаторами заходу є Рівненська єпархія Української Православної Церкви Київського Патріархату та депутат Рівненської міської ради Святослав Євтушенко, повідомляє РівнеМедіа.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також