Муляренко почав звільняти голів РДА

4205 0

Ми у соцмережах:

Голова ОДА Олексій Муляренко, Володимир Хоружий, заступники голови ОДА Світлана Богатирчук-Кривко та Олександр Корнійчук. Крайній справа - голова Володимирецької райради Василь Ковенько

Сьогодні на сайті президента з’явилося розпорядження про звільнення голови Володимирецької РДА Володимира Хоружого.

У розпорядженні зазначено, що звільнено пана Хоружого згідно з поданою ним заявою.

Проте йти з посади Володимир Хоружий сам не збирався. У коментарі РВ зазначив, що звільнення було «за згодою сторін».

- Я, власне, бажання звільнятися не мав, - зазначає Володимир Хоружий. – Рівненська ОДА зробила подання на звільнення. Причин такого рішення я не знаю. Після розмов з керівництвом вирішив написати заяву за згодою сторін. Хочу трохи відпочити і нарешті приділити увагу тим, на кого за останні три роки часу не вистачало.

Пан Хоружий – поки перший звільнений голова РДА на Рівненщині, але загалом президент за останні два дні звільнив вісьмох керівників райдержадміністрацій в Україні.

 

Процес – прогнозований. Ще кілька місяців тому голова ОДА Олексій Муляренко в інтерв’ю "РВ" зазначав, що в області будуть кадрові зміни. Зокрема, через наближення президентських та парламентських виборів. Для президентської партії важливо, аби керівники районів могли «забезпечити» потрібний результат на виборах. У голови Володимирецької РДА ж були конфлікти з районною радою.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також