Муляренко вдома тримає 178 тисяч доларів, Хомко – 70 тисяч

3338 0

Ми у соцмережах:

Муляренко вдома тримає 178 тисяч доларів, Хомко – 70 тисяч

Електронне декларування набуло чималого розголосу. Українці шоковані тим, які суми готівки тримають чиновники та нардепи у себе вдома. Рівненські посадовці, порівняно з колегами з Києва, мають скромніші статки, втім, бідно не живуть.

Міський голова Рівного Володимир Хомко зазначив у своїй декларації, що має 9 тис. грн. на рахунку у банку, а вдома тримає 37 тисяч доларів та 15 тисяч євро. Його дружина Марія, додав, має 25 тисяч євро та 33 тисячі доларів готівки, а також 15 тис. грн. у банку. Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко зазначив у декларації, що має 178 тис. доларів готівки, окрім того, тримає вдома 47 тис. євро та 220 тис. грн. Його перший заступник Юрій Приварський задекларував 53 тисяч доларів готівкових коштів, зазначивши, що вони належать дружині Наталі. У ще одного заступника Олексія Муляренка – Ігоря Тимошенка – 319 тис. грн. у банку та 4,8 тис. доларів вдома.

А ось Світлана Богатирчук-Кривко, заступниця голови ОДА, у декларації зазначила, що іноземної валюти у неї з чоловіком Михайлом Кривком, який свого часу був заступником голови обласної ради, немає. Тільки у пана Кривка, зазначила, є 250 тис. грн. Голова обласної ради Микола Драганчук готівкових коштів не задекларував, як і його перший заступник Олександр Корнійчук та заступник Олексій Бучинський. Зазначимо, що закон дозволяє не декларувати 50 мінімальних заробітних плат, встановлених на 1 січня звітного року.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також