Муляренко відзвітував про рік роботи на посаді голови ОДА

1723 0

Ми у соцмережах:

Муляренко відзвітував про рік роботи на посаді голови ОДА

Голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко сьогодні, 13 березня, відзвітував перед громадою про те, що встиг зробити за 2017 рік за займаній ним посаді. Зокрема, він похвалився будівництвом шкіл, садків та спортивного комплексу в Рівному. Каже, що Рівненщина серед інших регіонів “не пасе задніх”.

 Звіт проходив в аудиторії організації “Простір” у головному корпусі “водника” - це незвична обстановка для таких заходів, які зазвичай відбуваються в будівлі обласної адміністрації.

- Ми багато говоримо про прозорість влади і треба вчинками це доводити, - пояснив голова Рівненської ОДА. - Ми хотіли зробити дійсно відкритий публічний звіт, щоб не було ніяких обмежень ні для кого, хто хотів би його почути. Прийшли усі, хто хотів. Тому й обрали такий дещо новий формат. Щоб звіт проходив не в звичному кабінеті 601, а в аудиторій “Простору”, яка асоціюється з чимось новим та креативним, загалом зі змінами.

Олексій Муляренко нагадав, що за 2017 рік обласна влада побудувала в регіоні п'ять шкіл, два дитсадки та відремонтувала і реконструювала ще 35 ДНЗ.

Відкрито республіканський центр лікування та профілактики наслідків нейротравм у Клевані та серцево-судинний центр при обласній лікарні у Рівному, куплено ангіографи та інше обладнання для лікарень.

Якщо вірити Олексію Муляренку, то на Рівненщині стрімко розвиваються туризм. Зокрема, відкрито інформаційно-туристичні центри у райцентрах. А також спорт. Принаймні є  проектно-кошторисна документація на будівництво спортивного комплексу на вулиці Макарова у Рівному.

Також в області в швидких темпах, за словами пана Муляренка, проходить реформа з децентралізації та енергоефективності. А регіон "наповнюють інвестиції" у вигляді державних субвенцій, коштів ДФРР та Світового банку.

Голова Рівненської ОДА визнав, що на Рівненщині є проблеми з дорогами, проте зазначив, що пов'язано це не з поганим ремонтом, який провели у 2017 році вартістю в 500 мільйонів, а з погодними умовами.

Також він звернув увагу і не проблему масової трудової еміграції жителів області, проте зазначив, що такі процеси спостерігаються у всій Україні через складну соціально-економічну ситуацію.

- Ми стараємося щось змінити, щоб підвищити якість і стандарти життя, - пояснив Олексій Муляренко. - І Рівненщина серед інших регіонів не пасе задніх, повірте. Я сам зацікавлений в розвитку регіону та його майбутньому, бо ж є багатодітним батьком.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також