Муляренкові - "юмор", а депутат Кльоп піде до суду

2064 0

Ми у соцмережах:

Муляренкові -

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко звітує перед депутатами облради. Розпочав з питань Микола Кучерук, голова фракції " Батьківщина", і викликав хіхікання у залі.

Пан Кучерук зачитав Олексію Муляренкові запитання, які залишили для нього користувачі Facebook. Одне з них, від Павла Юхневича, стосувалося незаконного видобутку бурштину та вирізування лісів.

Голову Рівненської ОДА запитали, скільки йому "відкашлюють" ті, хто продає білети на видобуток бурштину, та  "Шершунові і Кльопові різуни лісу".

Пан Шершун, нагадаємо, - колишній очільник лісового господарства області, а Василь Кльоп - депутат облради та бізнесмен з Костополя.

Олексій Муляренко зазначив, що питання "юмористичне", і відповідати не став.

Натомість, Василь Кльоп заявив, що подаватиме до суду на пана Юхневича та Миколу Кучерука за образу честі та гідності. І запитав пана Кучерука, яка офіційна зарплата у працівників його заводу та скільки він сплачує податків.

Запитань до Олексія Муляренка було декілька. Зокрема, запитували депутати, чому БПП розвісив білборди областю , приписуючи будівництво та ремонти, які роблять за бюджетні кошти і за які голосують усі депутати, своїй політсилі.

Пан Муляренко зазначив, що підпис "БПП Солідарність" показує тільки те, що ця політична сила інформує про зроблене.

Екс-голова облради Микола Драганчук зазначив, що мешканці північних районів, які бачать голову Рівненської ОДА тільки на відкритті дитсадків, оцінюють його діяльність на двійку.

Голова Рівненської ОДА відповів, що пан Драганчук не представляє всіх мешканців області і що він сам оцінює свою роботу на посаді значно вище.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також