Мунварта нагадала мешканцям Рівного, щоб покосили свої газони

1114 0

Ми у соцмережах:

Мунварта нагадала мешканцям Рівного, щоб покосили свої газони

У разі виявлення порушень Правил благоустрою міста Рівного відповідальні особи будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за ст.152 КУпАП, - пояснюють інспектори.

Після боротьби з вуличними музикантами, стихійною торгівлею та паркуванням автомобілів у неналежних місцях, рівненські муніципали взялися за непокошену траву. І вирішили нагадати організаціям та мешканцям міста, про благоустрій.
 
 - З приходом весняно-літнього періоду настає час покосу трави який має здійснюватись не лише на територіях загального користування комунальними підприємствами, а й на інших ділянках, а саме - на присадибних територіях, біля будівель та будинків, установ, організацій, гаражів, що передбачено Правилами благоустрою міста Рівного.
Департамент муніципальної варти закликає не ігнорувати вимоги Правил благоустрою міста Рівного та забезпечувати вчасний покіс трави всіма суб‘єктами благоустрою, утримувати територію в належному стані, підтримуючи гарний зовнішній вигляд громади, - йдеться на фейсбук-сторінці Департаменту муніципальної варти РМР.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також