М’ятна мотивація

1200 0

Ми у соцмережах:

М’ятна мотивація

Ароматна м’ята відома насамперед як заспокійливий засіб, що здатний ефективно боротися зі стресом і позитивно впливати на якість сну. Але лише заспокійливими властивостями користь м'яти не обмежується. Вона також корисна для зміцнення всього організму, а також для краси і схуднення, про що свідчать різноманітні дослідження.

Вчені довели, що м'ята не тільки позбавить від дратівливості й нервозності, а й допоможе схуднути — за рахунок підвищення м'язового енергетичного обміну. Крім того, м'ята допомагає зменшити відчуття голоду і знизити кількість споживаних калорій.

З допомогою м'яти можна очистити організм від непотрібних шлаків і токсинів. Ароматні листочки сприяють поліпшенню травлення, усувають нудоту, а також є хорошим допоміжним засобом для підтримання здоров'я організму під час дієти, заповнюючи нестачу поживних речовин і вітамінів. Крім того, м'ята має жовчогінну та сечогінну дію.

М'ята позитивно впливає на шкіру і сприяє підвищенню її пружності й м'якості. Крім того, корисні речовини, що входять до складу м'яти, роблять шкіру більш зволоженою, а зовнішнє використання м'яти очищає, знімає запалення і має антисептичні властивості, які здатні усунути акне і загоїти ранки.

За результатами одного з досліджень, навіть просто понюхавши м'яту, можна підвищити уважність, мотивацію і зарядитися енергією.

М'ята містить вітаміни A, C і B12, біологічно активний компонент ментол та інші речовини, й ефективно очищає волосся і шкіру голови від забруднень, має заспокійливий і бактерицидний ефект, усуваючи подразнення шкіри, зміцнює волосся і позбавляє від ламкості. Крім того, ментол підсилює мікроциркуляцію крові, в результаті чого активізується ріст волосся, а волосяні цибулини отримують більше корисних речовин.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також