На Бандери спортцентру не буде

3010 0

Ми у соцмережах:

На Бандери спортцентру не буде

Уже близько 20 років поблизу ПТУ №1 на вулиці Степана Бандери у Рівному обростає деревами і кущами недобудований спорткомплекс училища. Конструкцію уже кілька разів перепродували, проте останні 12 років у неї незмінний власник — товариство «СБН-Інтернешнл».

Купуючи недобуд, товариство обіцяло не змінювати його призначення і звести спортивно-розважальний центр. Як і на всі спортивні споруди у Рівному, на нього чекала невдача: роботу так ніхто й не розпочав. «Спортом» там хіба займалися діти та ще безпритульні, долаючи зарості та сміття до своїх «укриттів». На недобуді уже травмувалися школярі, а днями згорів будівельний вагончик.

За даними державного реєстру, «СБН-Інтернешнл» належить співробітнику Інституту електрозварювання ім.Патона НАН України Олександрові Бушмі та київському бізнесменові Андрію Саповському. Пани Бушма та Саповський також є співзасновниками кількох підприємств у Києві, зокрема, рекламного агентства, та мають спільний бізнес із Олегом Шведковим, чиє прізвище згадується серед київських компаній-забудовників. Окрім них, у співзасновниках «СБН-Інтернешнл» є луцький бізнесмен Віталій Нікулін, який також є директором цього підприємства.

Віталій Нікулін про плани фірми говорить неохоче:

— Не будували, бо ситуація така у країні була. Але у цьому році плануємо, що роботи вже розпочнуться. Можливо, це й не буде спортцентр. Та й, мабуть, будуватимемо не ми.

Нагадаємо, що у Рівному у 90-х також продали недобудовану спортшколу біля Усті. Нині там — ринок Дикого.

Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також