На березі — готель, а за водозабором — торговий комплекс

4606 0

Ми у соцмережах:

На березі — готель, а за водозабором — торговий комплекс

Два власники земельних ділянок на вулиці Чорновола у Рівному хочуть змінити їхнє цільове призначення, щоб розпочати будівництво. Адже зараз на цій землі дозволено займатися лише вирощуванням сільськогосподарських культур.

На 15 сотках землі, яка розташована на Чорновола нижче від заправки «ОККО», підприємець Олександр Кротюк хоче побудувати готель та кафетерій. Він запевняв, що на довкілля це будівництво негативно не вплине, та й відстань від водойми — 100 метрів. Однак члени бюджетної комісії запевненням підприємця не надто повірили, тому залишили проект рішення про зміну статусу цільового використання землі на розгляд сесії.

Галина Кульчинська, депутат міськради:

— У нас вже весь берег озера в готелях, мисливських та рибальських будиночках. Хоч насправді після завершення цих будівництв йде активний продаж квартир. Дуже скоро ми попросимо місцеву Державну архітектурно-будівельну інспекцію за це відповісти.

Також на більш ніж 3 гектарах землі, що за водозабірним майданчиком облводоканалу на вулиці Чорновола, громадянин Руслан Заремба хоче звести торгово-відпочинковий комплекс. Він є співзасновником підприємства «Рентбудсервіс». Цю землю він придбав 26 лютого цього року. Але питання про надання дозволу на зміну цільового призначення ділянки міські депутати відклали, щоб краще вивчити.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також