На «Боярці» буде свято мікрорайону

1518 0

Ми у соцмережах:

На «Боярці» буде свято мікрорайону

В неділю, 10 червня відбудеться сімейне свято мікрорайону «Боярка».

Заплановані виступи переможців фестивалю – конкурсу «Ми талановиті. Мегаподія, розваги від аніматорів та ігри на батуті, караоке, аквагрим, конкурси та розіграші подарунків. Всі розваги безкоштовні.
Свято відбуватиметься за сприяння Управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради. а також за підтримки депутата міськради Романа Яворського, громадських організацій «Наше Тинне» та «Рівняни».
До того ж, заплановані спортивні змагання та сімейні естафети, котрі організовуватимуть працівники КЗ «Рівненськи й міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»» Рівненської міської ради, а на завершення – святкова дискотека.
Організатори запрошують всіх бажаючих рівнян завітати на свято «Родинне коло», 10 травня, в мікрорайон «Боярка» ( територія між будинками Дубенська 40-44). Початок о 15 годині.

ОРІЄНТОВНА ПРОГРАМА СВЯТА:
15:00 – початок свята: розваги на батуті, ігри та конкурси від аніматорів, дитячий аквагрим;
15:30 – святкове караоке;
16:00 – естафетні конкурси та спортивні змагання від Комунального закладу «Рівненського міського центру фізичного здоров’я населення» Спорт для всіх Рівненської міської ради».
17:00- виступ переможців фестивалю-конкурсу «Ми талановиті. Мегаподія».
18:00 – 20:00 – святкова дискотека.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також