На День села отримали поліцейську станцію, ФАП та шкільний автобус

1277 0

Ми у соцмережах:

На День села отримали поліцейську станцію, ФАП та шкільний автобус

Млинівський селищний голова Дмитро Левицький нагородив у Владиславівці дипломами багатодітних матерів, учасників бойових дій, ветеранів праці, фельдшерів, активістів, працівників сфери обслуговування, переможців спартакіади та інших

На День села у Владиславівці, що на Млинівщині,  урочисто відкрили сучасну поліцейську станцію
Подібний заклад − один із перших на Рівненщині.  Станція оснащена за усіма вимогами, у тому числі сучасною технікою. Як зазначив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков, на поліцейській станції будуть розміщуватися групи реагування патрульної поліції та дільничні офіцери. Обслуговуватиме вона не тільки цей населений пункт, а й навколишні села, які входять до Млинівської об’єднаної територіальної громади.

Цього ж дня у селі запрацював відремонтований фельдшерсько-акушерський пункт. У медустанові зробили внутрішні вбиральні, придбали нові меблі і медобладнання. Тож сільські мешканці отримуватимуть на порядок якісніші медичні послуги в комфортних умовах.

На свято села не забули і за школярів. Нові автобуси отримали учні Владиславівської філії Млинівської загальноосвітньої школи № 3 та Новоселівського загальноосвітнього закладу.


Не обійшлося і без відзначення місцевих жителів. Млинівський селищний голова Дмитро Левицький нагородив дипломами багатодітних матерів, учасників бойових дій, ветеранів праці, фельдшерів, активістів, працівників сфери обслуговування, переможців спартакіади та інших.

За матеріалами прес-служби РОДА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також