На Донецькому напрямку загинув воїн з Полісся

1480 0

Ми у соцмережах:

На Донецькому напрямку загинув воїн з Полісся

Завтра, 24 квітня, Сарненська громада прощатиметься із своїм Захисником.

38-річний Ігор Бойко - уродженець села Кричильськ, разом із сімʼєю проживав у с. Стрільськ. Дуже любив свою родину та, всіляко дбав про неї. Добрий, справедливий Ігор був люблячим батьком та чоловіком, чуйним сином, найкращим братом, вірним другом. Працьовитий у господарстві, не цурався будь-якої роботи все, за що він брався, виконував на відмінно.

Сарненська міська рада повідомляє:

- В лютому 2023 року Ігор був мобілізований та проходив службу у військовій частині А4832 командиром 3 стрілецького відділення 421 окремого стрілецького батальйону. Під час служби зарекомендував себе відданим своїй державі та побратимам, нагороджений грамотами. 18 квітня 2024 року вінвиконував бойове завдання на Донецькому напрямку і загинув.

Ігор відійшов у вічність, але його подвиг назавжди залишиться в пам’яті нашої громади. Висловлюємо щирі співчуття мамі, дружині, дітям, всій родині, друзям та бойовим побратимам, які втратили рідну людину... Вклоняємось перед відвагою, стійкістю та патріотизмом полеглого українського Воїна, який боровся за Перемогу!

Прощання та поховання відбудеться завтра, 24 квітня. Кортеж розпочне свій рух о 10:10 год. та рухатиметься по маршруту: Костопільська-Європейська-Грушевського-Соборна-село Люхча-село Глушиця-село Стрільськ.

11:00  - прощання вдома вул.Дворацька, 76
13:00 - чин похорону у Свято-Покровському храмі села Стрільськ
14:00 - поховання на кладовищі села Стрільськ . 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також