На дорозі палали автомобілі

2535 1

Ми у соцмережах:

На дорозі палали автомобілі

Смертельна автопригода трапилась на світанку 15 травня неподалік села Уїздці Здолбунівського району на автодорозі Городище — Рівне — Старокостянтинів. Два автомобілі зіткнулись і загорілись. Водій одного з них не вижив. Інший — в лікарні, але зовсім не пам’ятає обставин пригоди.

…На світанку на здолбунівській об’їзній рятувальники кілька годин гасили два автомобілі — вантажівку «Рено» та мікроавтобус «Фольксваген». Палало, кажуть пожежники, як у пеклі. Поки слідчі оформляли автопригоду, дорожники ліквідовували її наслідки. Рух трасою частково обмежили. Дорожники встановили обмежувальні знаки, щоб зменшити ризик для інших водіїв. Адже на дорозі розлито пально-мастильні матеріали, і вона стала дуже слизькою, отож її засипали піском.

Що сталось — поки не можуть сказати і досвідчені поліцейські. З того, як пошкоджені автомобілі опинились у кюветі, можна робити лише припущення.

— Відбулося лобове зіткнення двох автомобілів, — каже керівник Здолбунівського відділення поліції Сергій Криса. — Що стало причиною — поки невідомо. Слідчий призначив експертизи.

Водій із «Фольксвагена» Юрій Субарський загинув на місці пригоди. Чоловікові було 58 років. Він — із села Здовбиця, що за кілька кілометрів від місця трагедії. Їхав у напрямку Рівного. Перевозив у клітках курчат чи то каченят. Вони згоріли живцем. Водій вантажівки «Рено» Анатолій Бабин дивом вижив. З численними травмами він перебуває у Здолбунівській районній лікарні. Cтан пацієнта — середньої тяжкості. Чоловік дивом не обгорів. А це може означати, що від удару він вилетів з автомобіля. Щоправда, сам водій нічого не пам’ятає. Каже, отямився вже у лікарні.

Слава Богу, що живий. Я нічого не пам’ятаю. Питаю за свої речі — ніхто нічого не знає. Ні телефону нема, ні документів, — каже Анатолій Бабин з Житомирщини.

Лікарі одразу повідомили його рідних про автопригоду. Чоловік каже: виїхав зі Львова близько третьої години ночі. Перед тим день відпочивав. Як і загиблий водій мікроавтобуса, у транспортному засобі він був один.

— Я їхав зі Львова до Славути на Хмельниччину. Віз ячмінь на пивзавод. На вулиці було вже добре видно, коли сталась ДТП, — каже водій.

Світлана Прокопчук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також