На Дубенщині хлопчик пропустив зупинку і не знав, як дістатися до рідних

819 0

Ми у соцмережах:

Патрульні Юлія Максимчук та Євген Мовчун

"У промзоні, на кінцевій зупинці маршрутних таксі, хлопчик зупиняє автомобілі, щоб доїхати додому", — таке повідомлення на службовий планшет отримали дубенські патрульні близько 22-ї години.

Інспектори оперативно прибули за вказаною адресою та виявили схвильованого 9-річного хлопчика. Він пояснив патрульним, що їхав маршруткою додому, проте пропустив свою зупинку і тепер не знає, як дістатися до рідних. На щастя, дитину помітив небайдужий дубенчанин, який і зателефонував на лінію 102 та був з хлопчиком до приїзду поліції.

Патрульні Юлія Максимчук та Євген Мовчун подякували чоловіку за небайдужість, адже у пізню годину, у незнайомому місці, з дитиною могла трапитися біда.  Юного "мандрівника" поліцейські заспокоїли та відвезли до мами. Надалі хлопчик пообіцяв бути уважнішим та слідкувати за дорогою. 

-  Батьки, говоріть зі своїми дітьми про такі ситуації та домовляйтеся про план дій. Наголошуйте, що незнайомці — не найкраща ідея, щоб дістатися додому. Якщо дитина має при собі гаджет,  нехай відразу телефонує 102. А якщо такої змоги немає, потрібно звертатися за допомогою до поліцейських, охоронців, продавців у магазинах чи водіїв маршрутних транспортних засобів.  А головне не залишайте своїх діток на самоті, щоб не наражати їх на небезпеку. Адже безпека дітей — лише ваша відповідальність! -  радять землякмм патульні поліцейські Рівненщини.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також