На електричні лінії витратять більше 60 мільйонів

1491 0

Ми у соцмережах:

На електричні лінії витратять більше 60 мільйонів

На Березнівщині у розпалі реконструкція електромереж.

Як повідомляє «Рівнеоблерего», більшість ліній прокладались ще у 60-70 роках минулого століття і до сьогодні практично вичерпали свій амортизаційний ресурс.

Зокрема, на Березнівщині завершені роботи у с. Маринин. Тут реконструйовано понад 5 км повітряних ліній самоутримним ізольованим проводом – сучасним, більш безпечним та надійним. Також здійснено заміну старих дерев’яних електроопор на залізобетонні та встановлено щоглову трансформаторну підстанцію. Усі ці заходи передбачені інвестиційною програмою ПрАТ «Рівнеобленерго» на 2018 рік.

Також нею передбачено реконструкцію повітряних ліній 0,4 та 10 кВ від двох трансформаторних підстанцій у с. Поліське Березнівського району. Тут роботи у розпалі, вони ще більш масштабні, ніж у Маринині. Адже передбачають заміну на самоутримний ізольований провід більше 12 км повітряних ліній.

Загалом, згідно з інвестиційною програмою «Рівнеобленерго», до кінця цього року буде реконструйовано 120 км повітряних ліній на суму понад 65 млн. грн. у всіх районах області.

Такі роботи вирішують проблему заниженої напруги у споживачів, попереджають пориви електромереж під час негоди, є запорукою надійного електропостачання. Завдяки реконструкції мешканці сіл Маринин та Поліське не страждатимуть через перерви в електропостачанні чи неякісну напругу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також