На Гагаріна міська влада продає землю під паркінг

2864 0

Ми у соцмережах:

На Гагаріна міська влада продає землю під паркінг

На торги міська влада виставить 10 соток землі на вулиці Гагаріна у Рівному. Ділянка знаходиться за магазином «Novus», неподалік автомобільної заправки.

На торги міська влада виставить 10 соток землі на вулиці Гагаріна у Рівному. Ділянка знаходиться за магазином «Novus», неподалік автомобільної заправки. Біля неї розміщений гаражний кооператив, тому не виключено, що цю землю викуплять для тих самих цілей. Знаючи це, депутати Рівненської міської ради вирішили виписати особливі умови для продажу цієї землі. Бо хочуть, аби замість гаражів там був сучасний паркінг.

Олег Карпяк, голова бюджетної комісії Рівненської міської ради: — Треба будувати нормальний паркінг з підземними та наземними приміщеннями, які б розвантажили вулиці та двори від припаркованих авто.

Віталій Миронюк, начальник управління транспорту і зв'язку Рівного: — Якщо на земельній ділянці в 10 соток з дотриманням усіх пожежних норм можна розмістити приблизно 100 автомобілів, то у паркінгу — близько 300. Хочу зауважити, що в Рівному вже діє один паркінг — на вулиці Євгена Коновальця, що на Північному.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також